Αυτό που είναι μια UV επιταχυνόμενη αίθουσα γήρανσης

November 9, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό που είναι μια UV επιταχυνόμενη αίθουσα γήρανσης

Καθορισμός


Η UV αίθουσα δοκιμής γήρανσης είναι είδος εξοπλισμού δοκιμής ακρίβειας, η UV επιταχυνόμενη αίθουσα γήρανσης καλείται επίσης αίθουσα δοκιμής γήρανσης υπεριώδους φωτός.

 

Η αρχή εργασίας της UV αίθουσας δοκιμής γήρανσης

Το UV κιβώτιο δοκιμής γήρανσης κυρίως χρησιμοποιώ τους φθορισμού υπεριώδεις λαμπτήρες ως πηγή φωτός. Με τη μίμηση υπεριώδους ακτινοβολία και της συμπύκνωσης στο φυσικό φως του ήλιου, μιμείται τις περιβαλλοντικές συνθήκες όπως η υπεριώδης ακτίνα, η βροχή, η υψηλής θερμοκρασίας, υψηλή υγρασία, η συμπύκνωση, και σκοτάδι στο φυσικό κλίμα. Τα διάφορα υλικά εξετάζονται για την απόδοση για να καθορίσουν την ποιότητα του υλικού.

                τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό που είναι μια UV επιταχυνόμενη αίθουσα γήρανσης  0

 

Πλεονεκτήματα της UV αίθουσας δοκιμής γήρανσης


1. Το σχέδιο της UV αίθουσας δοκιμής γήρανσης είναι εντελώς βασισμένο στην άποψη του χρήστη, η οποία είναι εύκολο να λειτουργηθεί, ασφαλές και αξιόπιστο.

 

2. Η upwardly περιστρεφόμενη πόρτα δεν εμποδίζει τους χρήστες από να ενεργοποιήσει τον εξοπλισμό, και η UV αίθουσα δοκιμής γήρανσης λαμβάνει μόνο ένα μικρό διάστημα.

 

3. Το μοναδικό σύστημα συμπύκνωσης της UV αίθουσας δοκιμής γήρανσης μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις με το συνηθισμένο νερό βρύσης.

 

4. Ο θερμοσίφωνας είναι κάτω από το εμπορευματοκιβώτιο, έχει μακρά ζωή χωρίς βύθιση στο νερό και είναι εύκολος να διατηρήσει.

 

5. Το πάχος εγκαταστάσεων του δοκιμαστικού κομματιού μπορεί να ρυθμιστεί, και η εγκατάσταση του δοκιμαστικού κομματιού είναι γρήγορη και εύκολη.

 

6. Ο εξοπλισμός έχει τους τροχίσκους, οι οποίοι είναι εύκολο να κινηθούν. Οι τροχίσκοι είναι τυποποιημένα εξαρτήματα.