Xi'An LIB Environmental Simulation Industry

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • βίντεο
  • Εικόνες
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες: Κίνημα απελευθέρωσης
Αριθμός Υπαλλήλων: 10~100
Ετήσιες πωλήσεις: 2 Million-5 Million
Ιδρύθηκε Έτος: 2009
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το serena@lib-industry.com
Εισαγωγή

Κίνα Xi'An LIB Environmental Simulation Industry Εταιρικό Προφίλ 0

 

ΧΙ μια περιβαλλοντική βιομηχανία προσομοίωσης κινήματος απελευθέρωσης κατασκευάζει και πωλεί τις περιβαλλοντικές αίθουσες δοκιμής από το 2009, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου, καθώς επίσης και των πωλήσεων και της υπηρεσίας σε όλο τον κόσμο.

 

Τα περιεκτικά προϊόντα του κινήματος απελευθέρωσης περιλαμβάνουν τις αίθουσες θερμοκρασίας και κλίματος, τις αίθουσες δοκιμής διάβρωσης, τη σκόνη και τον εξοπλισμό δοκιμής νερού IP, που ξεπερνά την αίθουσα και τις ειδικές αίθουσες δοκιμής για να εγκαταστήσουν την εφαρμογή του πελάτη. Τα τυποποιημένα και προσαρμοσμένα πρότυπα σας αφήνουν να επιλέξετε το μέγεθος, τη διαμόρφωση και την απόδοση για να ταιριάξουν πολλούς τύπους περιβαλλοντικών όρων δοκιμής. Όλα τα προϊόντα κινήματος απελευθέρωσης έχουν περάσει το CE και ROHS πιστοποίηση, καθώς επίσης και άλλη εθνική πιστοποιήσεων.

 

Κίνα Xi'An LIB Environmental Simulation Industry Εταιρικό Προφίλ 1

Η βιομηχανία κινήματος απελευθέρωσης επικεντρώνεται στην παροχή της με το κλειδί στο χέρι λύσης για την περιβαλλοντική δοκιμή, που ερευνά, σχεδιάζει, παραγωγή, ανάθεση, παράδοση, εγκαθιστά και εκπαιδευτικός, παρέχετε ολόκληρες τα προϊόντα και την υπηρεσία σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Μας πέστε τι σας χρειάζεστε, βοηθήστε.

 

Όσον αφορά τις πωλήσεις, οι άμεσες πωλήσεις κινήματος απελευθέρωσης και οι τοπικοί πράκτορες καθιέρωσης σε όλο τον κόσμο επιτρέπουν στους πελάτες για να αγοράσουν τις αίθουσες δοκιμής κινήματος απελευθέρωσης πιό βολικά. Ως το 2019, η αγορά μας έχει διαδώσει σε 53 χώρες σε όλο τον κόσμο, και η αγορά συνεχίζει να επεκτείνεται. Οι τοπικοί πράκτορες και τα κέντρα υπηρεσιών διευκολύνουν τους πελάτες να αγοράσουν και να πάρουν τις υπηρεσίες.

 

 

Ιστορία

2009
Είδρυσε μια επιχείρηση για να αρχίσει την παραγωγή των αιθουσών δοκιμής και να τους πωλήσει στην εγχώρια αγορά ερευνώντας και συλλαμβάνοντας τις παγκόσμιες αγορές.

 

2011
Συμπληρώστε τον τύπο αίθουσας δοκιμής και επεκτείνετε την παραγωγή, αρχικά με μια πλήρη γραμμή αιθουσών δοκιμής.

 

2013
Αναβάθμισε το υλικό του προϊόντος. Παραδείγματος χάριν, αναβαθμίσαμε το υλικό της αλατισμένης αίθουσας ψεκασμού στο πλαστικό φίμπεργκλας, το οποίο είναι ανθεκτικότερο στη γήρανση, υψηλής θερμοκρασίας και μακράς διαρκείας. Τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου, η αγορά επεκτάθηκε στη Σιγκαπούρη, το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ εργαστήριο και άλλο βιομηχανικό τομέα.

 

2014
Ιανουάριος, η πρώτη εισαγώμενη αίθουσα ³ 36m υπογράφηκε με τις εγκαταστάσεις Siemens στο Καζακστάν, και ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Μάρτιο. Τον Ιούνιο, η περιβαλλοντική αίθουσα υπολογιστών γραφείου 50L αναπτύχθηκε και έγινε οι καυτότερες ετήσια πωλήσεις της επιχείρησης. Το Σεπτέμβριο, μια αίθουσα δοκιμής διοξειδίου θείου αναπτύχθηκε. Και έχει γίνει μοναδικό στην Κίνα που μπορεί να είναι απολύτως αυτόματος ελεγχόμενος, και η συσκευή αερίου εξάτμισής της συναντά πλήρως την πιστοποίηση ασφάλειας της ΕΕ. Τον Οκτώβριο, η ξένο σειρά λαμπτήρων αναπτύχθηκε και έγινε το καυτό προϊόν του έτους.

 

2015
Η προσαρμοσμένη αίθουσα για τα μεγάλα sampels στο Κουβέιτ παραδόθηκε τον Ιανουάριο. Τον Απρίλιο, το ξένο σύστημα ώθησης πηγής λαμπτήρων ενημερώθηκε πάλι για να ελέγξει το σύστημα. Το Μάιο, η επιχείρηση ολοκλήρωσε την πιστοποίηση CE ROHS για μερικά προϊόντα. Μέχρι τον Αύγουστο, τα προϊόντα κινήματος απελευθέρωσης εξήχθησαν επιτυχώς TUV, το στοιχείο Intertek, τη Intel και άλλους γνωστών βιομηχανικών τομείς εργαστηρίων και.

 

2016
Η ομάδα μεταπωλήσεων κινήματος απελευθέρωσης διαμορφώθηκε για να παρέχει τη σφαιρική υπηρεσία μεταπωλήσεων, και η ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής CSA κλήθηκε για να κάνει περισσότερη συμμόρφωση διεθνώς - αναγνωρισμένες προδιαγραφές παραγωγής.

 

2018
Η επιχείρηση έχει αυξήσει την επένδυση στην τεχνολογία παραγωγής και τη νέα ανάπτυξη προϊόντος, έτσι ώστε η αίθουσα δοκιμής κινήματος απελευθέρωσης μπορεί να φθάσει στα ευρωπαϊκά, αμερικανικά και καναδικά, ασιατικά, αυστραλιανά και άλλα πρότυπα.

Υπηρεσία

Κίνα Xi'An LIB Environmental Simulation Industry Εταιρικό Προφίλ 0

Εξουσιοδότηση
3 έτη εξουσιοδότησης, ισόβιες υπηρεσίες συνέχειας. Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα μεταπωλήσεων, εάν να έχοντας οποιεσδήποτε ερωτήσεις κατά τη λειτουργία, εμείς θα παράσχουμε τις λύσεις σε σας 24 ώρες.

 

Πώς να συντηρήσει
 

1.Quick απάντηση
Έχουμε την ομάδα ελίτ για να συντηρήσουμε τους πελάτες μας. Παρέχουμε τις επαγγελματικές λύσεις, τους σωστούς εξοπλισμούς, και την έγκαιρη απάντηση στους παγκόσμιους πελάτες μας. Όταν παίρνουμε τις ερωτήσεις και τα αιτήματα, απαντάμε μέσα σε 1-3 ώρες στους πελάτες μας. Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με για περισσότερες πληροφορίες

 

2.One λύση υπηρεσιών στάσεων
Το τμήμα υπηρεσιών κινήματος απελευθέρωσης παρέχει άμεσα pre-sale τις διαβουλεύσεις, μετά από την υπηρεσία πωλήσεων της κατάρτισης της εγκατάστασης και της λειτουργίας, του χειρισμού ελαττωμάτων, της αντικατάστασης των εξαρτημάτων, και της αποστολής των μηχανικών μας στον εργασιακό χώρο τους. Τώρα έχουμε μερικών συνεργαστήκαμε υπερπόντιες επιχειρήσεις τοπικής υπηρεσίας για να προσφέρουμε τις μηχανές και την υπηρεσία στους ξένους πελάτες.

 

3.Agents σε όλο τον κόσμο
Οι πράκτορες και τα κέντρα υπηρεσιών μας σε όλο τον κόσμο για να παρέχει τα προϊόντα κινήματος απελευθέρωσης, την εγκατάσταση και την υπηρεσία συντήρησης για τους πελάτες. Κάνει όλα είναι απλός και κατάλληλος.

 

 

Η ομάδα μας

Κίνα Xi'An LIB Environmental Simulation Industry Εταιρικό Προφίλ 0

Η περιβαλλοντική βιομηχανία προσομοίωσης κινήματος απελευθέρωσης Xi'an φέρνει το σχετικές επαγγελματικές τοπ ταλέντο και την τεχνολογία μαζί για μια ιδιαίτερα καταρτισμένη επαγγελματική ομάδα. Έχουμε το τμήμα Ε&Α., QC το τμήμα., το τμήμα υπηρεσιών μεταπώλησης., το τμήμα παραγωγής., και το τμήμα αγοράς., σύνολο για 100 ανθρώπους. Το σχέδιο προϊόντων, η παραγωγή, η λειτουργία και η ανάθεση, δοκιμή γίνονται από τους επαγγελματικούς τεχνικούς.