Γραμμή Παραγωγής

Είμαστε πολύ αυστηροί με κάθε πτυχή της παραγωγής

 

Xi'An LIB Environmental Simulation Industry γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

1.Laser τέμνουσα μηχανή
Το ανοξείδωτο SUS304 κόβεται στο μέγεθος της σχεδιασμένης μορφής, η τέμνουσα ταχύτητα λέιζερ είναι γρήγορη, και η τομή είναι ομαλή και επίπεδη.

 

2.Angle κάμπτοντας μηχανή
Ακτίνιο και μορφή κάμψεων για το πιάτο ανοξείδωτου πρώτης ύλης SUS304

 

3.Welding
Συγκεντρώστε τα πιάτα χάλυβα περικοπών στο πλαίσιο του εξοπλισμού και τα ενώστε στενά και καθορίστε

 

Xi'An LIB Environmental Simulation Industry γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

4.Coating
Το ηλεκτροστατικό επίστρωμα και το υψηλής θερμοκρασίας ψήσιμο για το γενικές πλαίσιο και τις λεπτομέρειες, όλο το χρώμα μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις ανάγκες πελατών

 

5.Assembly
Εγκαταστήστε το σύστημα ψύξης, το σύστημα θέρμανσης, το σύστημα κυκλωμάτων, κ.λπ. του εξοπλισμού, και το εγκαταστήστε στην ακριβή συμφωνία με ISO9001

 

6.Inspect
1. Ελέγξτε την εμφάνιση του εξοπλισμού
2. Επιβεβαιώστε ότι είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές
3. Ελέγξτε τη μέθοδο καλωδίωσης για να συναντήσετε το CE, RoHS, ISO9001

 

7.Calibration
Μετά από 72 ώρες της ανάθεσης και της επιθεώρησης τρίτων πρίν αφήνει το εργοστάσιο

 

OEM / ODM

Μας πέστε τι σας χρειάζεστε, βοηθήστε!

Xi'An LIB Environmental Simulation Industry γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Εργαστήριο οργάνωσης IP
Η Νότια Κορέα Standardbank είναι υπηρεσία και εξεταστική οργάνωση. Λάβαμε μια έρευνα από Standardbank για την αίθουσα δοκιμής βροχής IP, και μετά από ακριβώς να καταλάβουμε τις αρχικές ανάγκες του πελάτη, προτείναμε τον εξοπλισμό δοκιμής και τις λύσεις για τον πελάτη.

IPX1 X2 για τη δοκιμή σταλαγματιάς IPX3 IPX4 για τη δοκιμή ψεκασμού IPX5 IPX6 για τη δοκιμή ψεκασμού IPX7 IPX8 για τη δοκιμή βύθισης

 

Xi'An LIB Environmental Simulation Industry γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Δοκιμή ανιχνευτών μετάλλων
Ο πελάτης πρέπει να εξετάσει το ανιχνευτή μετάλλων. Η απαίτηση του πελάτη είναι ότι οι τρύπες καλωδίων των δύο συσκευών είναι απέναντι από, έτσι ώστε το καλώδιο μπορεί να περάσει μέσω των δύο συσκευών. Ο ανιχνευτής μετάλλων είναι μεγαλύτερος και απαιτεί ένα ειδικό ράφι δειγμάτων.

Έχουμε λάβει τα αιτήματα από τους πελάτες να σχεδιάσουμε ένα στούντιο που είναι κατάλληλο για τη λειτουργία και κατάλληλο για την τοποθέτηση των ανιχνευτών μετάλλων.

 

Xi'An LIB Environmental Simulation Industry γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Δοκιμή γυαλιού
Αφότου λάβαμε το αίτημα του ταϊλανδικού πελάτη να εξετάσουμε το γυαλί, επιβεβαιώσαμε το περιεχόμενο της δοκιμής, το μέγεθος του δείγματος, και το μέγεθος του εργαστηρίου.

Το κίνημα απελευθέρωσης προσάρμοσε τη UV αίθουσα δοκιμής διάβρωσης γήρανσης και τη θερμοκρασία και την αίθουσα δοκιμής υγρασίας για τους πελάτες
Το κίνημα απελευθέρωσης έχει ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών, υπό τον όρο ότι πελάτες με τις μιας στάσης λύσεις, και έχει φθάσει σε μια καλή συνεταιριστική σχέση με τους πελάτες.

 

Το κίνημα απελευθέρωσης παρέχει τις αίθουσες δοκιμής προτύπων και συνήθειας, το cOem υποστήριξης και το ODM, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου εμφάνισης, oepration λογισμικού. Αφότου πήραμε το cOem και την έγκριση ODM από τους πελάτες, θα παραγάγουμε σύμφωνα με το αίτημα.

 

 

 

Ε & Α

Xi'An LIB Environmental Simulation Industry γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑ κινήματος απελευθέρωσης έχει το επαγγελματικό τμήμα Ε&Α που ανταποκρίνεται συνεχώς στις ανάγκες των πελατών μας.

 

Μας πέστε για τις απαιτήσεις σας και περιβαλλοντική εφαρμογή δοκιμής, μπορούμε να παρέχουμε τις λύσεις για σας, για να κάνουμε μια τυποποιημένη αίθουσα δοκιμής ή να σχεδιάσουμε μια αίθουσα συνήθειας για σας.

 

 

Στη ζήτηση του πελάτη για το προϊόν, υπάρχει όχι μόνο η ζήτηση για το τυποποιημένο προϊόν, αλλά και η ζήτηση για το προσαρμοσμένο προϊόν, καθώς επίσης και η ζήτηση για το ειδικό προϊόν. Αυτό απαιτεί τους τεχνικούς μας για να ξανασχεδιάσει, έρευνα, να παραγάγει και να εξετάσει τις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών μας.

 

 

 

Μας ελάτε σε επαφή με τώρα, σας βοηθήστε!